Къде е Clin Stardew Valley?

Съдържание:

Къде е Clin Stardew Valley?
Къде е Clin Stardew Valley?

Видео: Къде е Clin Stardew Valley?

Видео: Къде е Clin Stardew Valley?
Видео: Secret NPC in Stardew Valley 2024, Март
Anonim

Клинт е селянин, който живее в Pelican Town. Той притежава и управлява местния Blacksmith.

Какво даваш на Клинт в Stardew Valley?

Клинт е прост човек и обича да получава подаръци, които първоначално са от мините. Трябва да му дадете Topaz, geode, Amethyst, Fiddlehead Risotto, Aquamarine, Ruby, Gold Bar, Emerald, Jade, Artichoke Dip, Iridium Bar, Iron Bar, Copper Bar, както и всеки Universal Обича и харесва.

Могат ли Емили и Клинт Stardew Valley?

Клинт и Емили никога не се събират и опитът за ухажване на Клинт приключва, когато той я кани да излезем. Тя приема и тогава няма по-нататъшно развитие. Тъй като Емили е планирана като кандидат за брак за играча в следващата актуализация, е много малко вероятно двамата някога да се окажат заедно в бъдеще.

Можете ли да излизате с Clint Stardew Valley?

Клинт е сладък, но срамежлив селянин, който е влюбен в не толкова тайна Емили и ето защо не можете просто да романсирате този герой. Все пак той би направил фантастичен вариант; той е добър приятел и дори може да ви научи малко за занаята си.

На колко години е Clint Stardew?

Абигейл, Хейли, Себастиан, Пени, Мару, Алекс и Сам на 19-24 години. Лия, Елиът, Шейн, Харви, Санди и Емили на 28-35 години. Клинт, Каролайн, Робин, Уили, Марни, Деметриъс, Кент, Джоди, Гъс, Пиер и Пам на 40+ години.

Препоръчано: